Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Manchester City sluit deal met Al Nassr’

Manchester City heeft met Al Nassr een akkoord bereikt over de transfer van de Spaanse verdediger Aymeric Laporte. Hier maakt het Engelse medium ‘The Athletic’ melding van.

Het is onduidelijk welk bedrag er gemoeid gaat met de overgang van Laporte, die nog een tweejarig contract in het Etihad Stadium had. De Spanjaard moet zelf nog wel een akkoord bereiken met Al Nassr. Laporte zou open staan voor de move, momenteel vinden er gesprekken plaats over de financiële voorwaarden van de deal.

Laporte komt dit seizoen niet in de plannen voor van manager Pep Guardiola. Met Manuel Akanji en Nathan Aké was de concurrentie al moordend en onlangs versterke City zich met Josko Gvardiol. Bij Al Nassr gaat Laporte, mocht hij akkoord gaan met het voorstel van de Saudische club, samenspelen met onder meer Cristiano Ronaldo, Sadio Mané, Marcelo Brozovic en Alex Telles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *