Voetbalnotering

Voetbalweddenschappen, Bookmakers en Voetbalnieuws voor jou!

‘Kasper Dolberg bij Nice uitgeroepen tot speler van het jaar’

In zijn debuutjaar bij het Franse Olympique Nice hebben de supporters Kasper Dolberg direct uitgeroepen tot speler van het jaar.

De NOS schrijft op zaterdagavond: “Verguisd in Amsterdam, maar volledig opgeleefd aan de Franse Rivièra. Bij Olympique Nice twijfelt niemand meer aan de kwaliteiten van Kasper Dolberg, door de supporters nu uitgeroepen tot beste speler van afgelopen seizoen. En dat terwijl Dolberg pas later bij de selectie aanhaakte en de jaargang door de coronapandemie drastisch werd ingekort. Een jaar geleden zag het leven er nog heel anders uit voor Dolberg, het grote talent dat na een veelbelovend debuutseizoen maar niet doorbrak in Amsterdam. Scoren deed hij amper nog en zijn kille uitstraling ging steeds meer tegen hem werken.”

Dolberg transfereerde dus naar Nice en kwam daar tot leven. Hij wordt zelfs al gevolgd door een aantal Europese topclubs, al mag hij onder geen beding vertrekken. Directeur voetbalzaken Julien Fournier liet onlangs weten: “We leggen de jongens uit dat ze in elk geval honderd wedstrijden voor Nice moeten spelen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *