Voetbalnotering

Voetbalweddenschappen, Bookmakers en Voetbalnieuws voor jou!

‘Kudus kan Ajax ook zomaar 70 miljoen gaan opleveren’

Ajax is gisteren vlammend begonnen in de Champions League. In eigen huis waren de Amsterdammers met 4-0 te sterk voor het Schotse Rangers. Kijk hieronder naar de mening van een aantal kranten over het vertoonde spel.

“Ajax toonde woensdagavond een puntgave demonstratie van techniek en beweging. Rangers was figurant op het Amsterdamse feestje”, concludeert De Volkskrant. De tactiek en de beweging in het spel van Ajax was volgens de ochtendkrant dé sleutel om Rangers over de knie te krijgen. “Het was vooral een kwestie van modern spel. Beweging overal, snelheid en loopvermogen. Er gebeurde gewoon te veel voor Rangers. Op zo’n hoog tempo in een te kleine ruimte.”

Voor oud-Ajax speler Keje Molenaar was het vooral Mohammed Kudus die de kar trok woensdagavond. “Ik denk dat Kudus nu zo ver is dat hij echt gaat doorbreken bij Ajax”, vertelt de oud-voetballer in Het Parool. “Hij speelde echt ontzettend goed. Hij kan straks ook zo maar zeventig miljoen euro op gaan brengen.” Ook neemt Molenaar het enigszins op voor PSV, de ploeg die wel verloor van Rangers. “We hebben Rangers al eens tegen PSV gezien en ik vond ze toen echt een stuk sterker.”

Ook De Telegraaf was lyrisch over het spel van de Amsterdammers. Vooral het lef en de keuzes van de clubleiding en de trainer vielen nu goed uit tegen Rangers. “Er werd ongetwijfeld een extra flesje bubbels opengetrokken door de commissarissen van Ajax. De keuze om Edson Álvarez niet naar Chelsea te laten vertrekken en een stokje te steken voor de transfer van Kudus, betaalde zich in de eerste Champions League-wedstrijd al uit.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.