Voetbalnotering

Voetbalweddenschappen, Bookmakers en Voetbalnieuws voor jou!

‘Hakim Ziyech verkast deze maand nog bij Chelsea’

Een transfer deze maand voor Hakim Ziyech lonkt nadrukkelijk. Newcastle United wil namelijk daadwerkelijk voor hem doorpakken. Hier maakt het Engelse medium The Telegrapgh melding van.

Volgens de Britse kwaliteitskrant hoopt Newcastle United de voormalig Ajax-lieveling de rest van het seizoen te huren van Chelsea. The Magpies willen daar een optie tot koop aan toevoegen. Een huurtransfer geniet diens voorkeur, maar gezien zijn onzekere status op Stamford Bridge is dat mogelijk wel de beste optie.

Ben Jacobs, journalist van CBS Sports, stelt dat Chelsea een voorkeur heeft voor een verplichte koopclausule in plaats van een optie. Wel zouden de Londenaren overwegen om toe te geven. De vraag is vervolgens wel of Newcastle en Ziyech het ook eens kunnen worden over de financiële voorwaarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *