Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Barcelona gaat Mazraoui transfervrij oppikken bij Ajax’

FC Barcelona hoopt te kunnen profiteren van de contractproblemen tussen Ajax en Noussair Mazraoui. Met dit nieuws pakt het medium Fichajes uit.

Volgens Fichajes hoopt Barcelona zijn voordeel te kunnen halen uit de contractsituatie rondom Noussair Mazraoui. De 23-jarige rechtsback van Ajax is bezig aan een sterk seizoen. Het huidige contract van de Marokkaan loopt nog tot de zomer van 2022. Daardoor kan Barcelona in januari de gesprekken opstarten voor een transfervrije overgang.

Het is echter nog wel de vraag of Barcelona die kans überhaupt krijgt. Mazraoui gaf onlangs aan dat hij graag bij Ajax wil blijven, en dus zijn contract wil verlengen. Op dit moment zouden Ajax en zaakwaarnemer Mino Raiola in onderhandeling zijn over die nieuwe verbintenis.

Of de interesse van FC Barcelona zo concreet is dat Mazraoui aan die contractverlening gaat twijfelen, valt nog te bezien. Ajax zat vorig seizoen met Brian Brobbey in ee soortgelijke situatie: destijds lukte het niet om een akkoord te bereiken met zaakwaarnemer Raiola. De spits speelt inmiddels voor RB Leizpig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *