Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord moet een poging wagen voor Rai Vloet’

Als het aan oud-international Jan Poortvliet ligt dan zou Feyenoord een poging moeten wagen om Rai Vloet naar Almelo te halen. Hij blonk wederom uit bij Heracles en is daarom opgenomen in het Elftal van de Week dat van Poortvliet in De Telegraaf staat.

“Rai Vloet is de motor van Heracles Almelo. Hij heeft nooit op het niveau gespeeld waarvan ik denk dat hij dat echt aankan. Hij is nu het boegbeeld dat je niet snel in hem ziet.”

“Dat gemakzuchtige heeft hij, mede door trainer Frank Wormuth denk ik, niet meer. Hij is volwassen geworden, heeft alles wat een topvoetballer moet hebben en ik zou hem graag eens bij Feyenoord of AZ zien”, aldus Poortvliet tot slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *