Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord wil contracten van twee sterhouders verlengen

Feyenoord wil de contract van Jens Toornstra en Marcos Senesi gaan proberen te verlengen. Dat weet technisch directeur Frank Arnesen te melden.

“We zijn positief over Toornstra. Binnenkort gaan we zitten. Ik denk dat dat wel goed gaat komen”, zo stelt de Deen in Goedemorgen Eredivisie. “Wij bepalen uiteindelijk wat er gebeurt. De zaakwaarnemers niet. Ik heb deze week al tegen Jens gezegd dat we gaan praten. Dat zal wel goed komen.”

Ook verlengen met Senesi is een nadrukkelijke wens. Arnesen: “Daar zijn we ook mee bezig. Al heel lang, eigenlijk. Of het realistisch is of hij gaat verlengen? Dat kan, dat is niet uitgesloten. Het is een hele leuke speler. Maar je kan niet zomaar zeggen dat je hem dan en dan wil verkopen. Er zijn altijd twee partijen. Dat zijn de speler en wij.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *