Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Justin Bijlow ziet belangrijk verbeterpunt Feyenoord

Justin Bijlow verloor dit weekend met Feyenoord met 2-1 van Vitesse. Na de wedstrijd was hij kritisch op het spel van zijn ploeg.

Vitesse deed er alles aan om de wedstrijd lam te leggen, volgens Bijlow moest ook Feyenoord meer brengen. Dat zorgde voor irritatie bij de doelman. “Het is heel frustrerend, zeker na twee van zulke doelpunten en het spel dat constant stil lag”, vertelde hij aan RTV Rijnmond.

De Oranje-international complimenteert de tegenstander. “Ik denk dat Vitesse het gewoon slim gedaan heeft. Wij laten ons uitlokken en gaan mee in de opstootjes. Daar moeten we slimmer in zijn door gelijk weg te gaan bij de situatie.”

Toch was het volgens Bijlow grotendeels de schuld van Feyenoord. “We zijn heel slecht begonnen. Ik speelde zelf ook niet m’n beste wedstrijd aan de bal. Na twintig minuten kwamen we weer een beetje in het spel en na de 1-1 kregen we kansen op 2-1, maar als je net na rust weer een tegengoal maakt, wordt het heel moeilijk voetballen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *