Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Marc Overmars moet ingrijpen na Utrecht-thuis’

Ajax ging gisteren verrassend in eigen huis met 0-1 onderuit tegen FC Utrecht. Clubwatcher Mike Verweij van de Telegraaf schreef eerder al dat de Amsterdammers een nieuwe keeper nodig hebben en de supporters zijn dat met hem eens.

Verweij opperde in zijn stuk in de krant dat Ajax meer dan voldoende middelen heeft om een doelman van kwaliteit aan te trekken. Pasveer kreeg gisteren veel kritiek na de wedstrijd omdat hij zich ogenschijnlijk laat naar de grond liet vallen bij het schot van Djarno Warmerdam.

Ajax wordt al langer in verband gebracht met een doelman. De club leek echter eerst de situatie met Onana af te wachten. Nu de doelman uit Kameroen opnieuw definitief vertrekt uit Amsterdam, ligt de weg voor een nieuwe doelman in de winterstop open.

De belangrijkste kandiaten voor de keeperspost zijn nog altijd Jasper Cillissen (Valencia) en Altay Bayindir (Fenerbahçe). Ajax trok aan het begin van dit seizoen ook de jonge doelman Jay Gorter aan van Go Ahead Eagles die als alternatief voor Pasveer kan gelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *