Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Eric Abidal verhoord in bizarre mishandelingszaak PSG’

De politie heeft Eric Abidal verhoord in de bizarre mishandelingszaak van Paris Saint-Germain-speelster Kheira Hamraoui. Volgens de Franse media zou hij namelijk door de politie als verdachte worden gezien.

Het opmerkelijke incident vond plaats in de nacht van 4 op 5 november. Hamraoui reed mee met ploeggenote Aminata Diallo, maar werd door gemaskerde mannen uit de auto getrokken. Het tweetal sloeg vervolgens met een ijzeren staaf meerdere keren in op haar benen, waarna ze naar het ziekenhuis moest worden gebracht. In eerste instantie werd Diallo – Hamraoui’s concurrente bij PSG én de nationale ploeg van Frankrijk – ervan verdacht opdracht te hebben gegeven tot de mishandeling. Het onderzoek loopt nog steeds, maar de politie heeft met Abidal een nieuwe verdachte op het oog.

De telefoon van Hamraoui stond namelijk op naam van de oud-verdediger, zo wist Le Parisien te melden. Daarnaast zouden de belagers van de speelster haar hebben beschuldigd van affaires met getrouwde mannen. Abidal zou in het verleden een relatie met Hamraoui hebben gehad. De oud-voetballer is tegenwoordig werkzaam als sportief directeur bij FC Barcelona, de club waar Hamraoui tussen 2018 en 2020 speelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *