Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Xavi ziet in Hakim Ziyech gewenste winterse versterking’

FC Barcelona ziet in Hakim Ziyech de gewenste versterking voor deze winter. Hij is een belangrijk alternatief voor Raheem Sterling die de nieuwe hoofdtrainer Xavi ook graag ziet komen. Maar vanwege de financiele mogelijkheden lijkt dit een lastige klus te worden.

Barça zou zich volgens Sport nu richten op Ziyech, die bij Chelsea niet verzekerd is van een basisplaats onder manager Thomas Tuchel. Barcelona zou Ziyech in eerste instantie willen huren.

De gepasseerde Marokkaans international heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2025. In de Premier League kreeg Ziyech dit seizoen vier keer een basisplaats, in elf duels. In de Champions League begon de ex-Ajacied in drie van de vier duels in de basis bij The Blues.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *