Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Barcelona wil pas in de zomer doorpakken voor Mazraoui’

FC Barcelona heeft een beslissing genomen over het aantrekken van Noussair Mazraoui. Ze willen in de zomer voor hem gaan en hem zo gratis oppikken vanuit Amsterdam. Mazraoui heeft een aflopend contract bij Ajax, waar hij zich in de kijker heeft gespeeld bij verschillende clubs.

Ook Barcelona meldde zich onlangs bij diens zaakwaarnemer Mino Raiola. Daarbij werd ook een wintertransfer geopperd, mogelijk zelfs een ruil met Sergiño Dest, maar volgens de laatste berichten uit Spanje is er geen sprake van een tussentijds afscheid in Amsterdam.

Ajax liet eerder al weten Mazraoui niet te willen verkopen in januari. De Amsterdammers vinden zijn sportieve waarde belangrijker dan de relatief geringe transfersom voor een wintertransfer. Een transfervrij vertrek in de zomer lijkt daardoor onvermijdelijk te worden, maar dat neemt Ajax voor lief. Barcelona heeft nu dus besloten om ook geen poging daartoe te wagen.

Vanaf januari mag kamp-Mazraoui officieel onderhandelen met geïnteresseerde clubs. Het is de verwachting dat Barcelona zich dan officieel meldt om een zomertransfer tot stand te brengen. Naar verluidt is er intern al groen licht gegeven voor deze transfer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *