Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Roger Schmidt: ‘Dit is een tijd om in de ploeg te geloven’

PSV-trainer Roger Schmidt is in een gesprek met het Eindhovens Dagblad ingegaan op de vraag of de club zich deze winter moet gaan versterken. “Dit is een tijd om in de ploeg te geloven”, aldus Schmidt. “In januari hopelijk komen alle zes geblesseerde spelers terug, goede krachten voor ons voor de rest van het seizoen.”

Schmidt gaat verder: “We staan open voor iets speciaals met kwaliteit, als er een gelegenheid is. Maar ons team nu beter maken, is niet zo makkelijk. Wij hoeven namelijk geen gemiddelde spelers. We zijn op dit moment ontspannen en willen onze spelers zo snel mogelijk terugbrengen.”

Ook krijgt de trainer de vraag of PSV komende maand wel zonder Ibrahim Sangaré kan. “Nou, het is niet makkelijk. Het is een van onze absolute sleutelspelers. Hij heeft een geweldige ontwikkeling in het spel met en zonder bal doorgemaakt en is een vaste schakel in ons spel”, zo geeft hij aan. “Hem een op een vervangen is bijna onmogelijk, maar we kunnen het wel. We hebben dat vorig seizoen al een paar keer laten zien, bijvoorbeeld tegen Ajax. Toen speelden we een goede wedstrijd en ik vertrouw ook nu op mijn selectie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *