Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Virgil van Dijk hersteld van corona en klaar voor topper

Virgil van Dijk is weer inzetbaar voor Liverpool. De mandekker is namelijk hersteld van Corona. Van Dijk keert op een perfect moment terug, gezien het programma dat The Reds te wachten staat.

“De spelers die met corona besmet waren, zijn weer terug”, meldde Klopp maandag op een persconferentie het goede nieuws over Van Dijk en zijn lotgenoten. Ook Thiago Alcântara, Fabinho en Curtis Jones stonden namelijk aan de kant vanwege een infectie. Voor Van Dijk betekende het dat hij drie wedstrijden van de topclub moest laten schieten.

Van Dijk maakt waarschijnlijk dinsdagavond tegen Leicester City al zijn rentree. The Foxes hebben het momenteel moeilijk in de Premier League, maar gelden als een niet te onderschatten opponent. Dat bewees Leicester dit weekend tegen Manchester City, dat een 4-0 voorsprong teruggebracht zag worden tot 4-3. City won uiteindelijk met 6-3.

Eigenlijk had Van Dijk vier wedstrijden moeten missen, maar de clash met Leeds United op Boxing Day ging niet door vanwege een coronagolf bij Leeds. Van Dijk maakt zich daarom op voor Leicester City en wacht daarna een fraaie topper: de wedstrijd tegen mede-titelkandidaat Chelsea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *