Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord troeft Chelsea en City af in strijd om toptalent’

Feyenoord staat op het punt om de achttienjarige middenvelder Karim Dermane naar Rotterdam te halen. Hij vliegt deze week van Togo naar Nederland om een contract tot medio 2026 bij de Stadionclub te tekenen. Dit weet het medium 1908 te melden.

Feyenoord maakt al langer werk van Dermane, die momenteel uitkomt voor WAFA SC in Ghana. Zijn komst wordt als een huzarenstukje gezien door de Rotterdammers. Dermane geldt als een groot talent en mocht zich ook in de belangstelling verheugen van Europese topclubs als Chelsea en Manchester City. Daarnaast wilde het Red Bull-imperium hem onderbrengen in Salzburg.

Dermane was afgelopen zomer al op stage bij Feyenoord en maakte toen zo veel indruk, dat de staf verwachtte dat de jonge Togolees niet haalbaar zou zijn. De middenvelder kiest er echter voor om in Rotterdam zijn eerste stappen in het Europese voetbal te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *