Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV geeft Johan Bakayoko kans bij A-selectie’

De 18-jarige aanvaller Johan Bakayoko mag de komende dagen meetrainen met de A-selectie om zich te laten zien. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Hij is een ware revelatie bij Jong PSV.

In de afgelopen drie duels scoorde hij zes keer en gaf hij vier assists. In totaal scoorde de aanvaller nu al twaalf keer in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer Ruud van Nistelrooy van de beloften stak al meermaals de loftrompet over Bakayoko. Wel predikt de voormalig topspits geduld.

“Als het belletje komt, dan heb ik liever dat dat gaat om een definitieve kans bij de A-selectie om de concurrentie aan te gaan en een mooie plek af te dwingen. Ik ben op alle vlakken heel tevreden met de manier waarop hij zich manifesteert”, zei Van Nistelrooy afgelopen weekeinde. Dat belletje is dus eerder gekomen dan verwacht, al lijkt het voorlopig alleen om meetrainen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *