Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Analist Marciano Vink schrikt van Ajax: ‘Zo slecht was het’

Afgelopen zaterdag won Ajax met 0-1 van Willem II maar mooi was het niet. Zo was analist Marciano Vink ook niet onder de indruk. Vooral het spel van twee Amsterdamse speler deed hem doen schrikken.

“In de eerste helft vond ik ze heel slecht. Met name de tandem Blind en Tadic was zó slordig”, concludeert Vink in de studio van ESPN. Vooral Daley Blind viel hem tegen. “Ik begrijp ook niet waar dat dan ineens vandaan komt. De eerste pass is slecht en dan kun je de andere passes erachteraan zetten. Zo slecht was het in de eerste helft.”

“In de tweede helft herpakte hij, maar ook heel Ajax zich. Het was uiteindelijk en verdiende overwinning”, vervolgt Vink. “Ze hebben op een gegeven moment zó veel kansen gehad. Maar ook een compliment naar Willem II. Ze hebben gestreden en gooiden zich overal voor.”

Uiteindelijk bleek één Ajax-treffer voldoende voor de zege. Vink: “Willem II is lang in de wedstrijd gebleven, al was het wel wachten op de goal. Toch had je ergens in je achterhoofd: Ajax zal vandaag toch geen punten gaan verspelen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *