Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

BIZAR: Phil Foden en familie betrokken bij vechtpartij (VIDEO)

Phil Foden gaat momenteel viraal op het internet. Er circuleert momenteel een filmpje waarop een vechtpartij is te zien. De familie van de Manchester City-speleren van hem zou hier bij betrokken zijn.

De vermoedelijke moeder van Foden is geïrriteerd en duwt een van de mannen hard weg. De man valt net niet, maar haalt vol uit met een vuistslag in het gezicht van de vrouw, waarna het hele tafereel uit de hand loopt. Aan het einde van het filmpje is te zien dat de moeder van Foden uiteindelijk afhaakt, maar een ander persoon het stokje overneemt, een brandblusser pakt en deze richting de groep mannen smijt.

Het filmpje gaat massaal rond op allerlei media. Het is ook niet de eerste keer dat de moeder van Foden op een dergelijke manier in het nieuws komt. Tijdens een uit de hand gelopen feestje vorig jaar zou ze verwondingen hebben opgelopen. Een andere vrouw hield er destijds twee blauwe ogen en bijtwonden op haar lichaam aan over. Kijk hieronder naar de beelden van het incident….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *