Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord legt zich neer bij vertrek van Marcos Senesi’

Marcos Senesi zal deze zomer vertrekken bij Feyenoord. Volgens het medium Estadio Deportivo hebben de Rotterdammers zich inmiddels al neergelegd bij een vertrek van de Argentijnse mandekker.

Al meerdere transferwindows werd de naam van Senesi gelinkt aan clubs uit Europese topcompetities. Vooralsnog leidde dat niet tot een akkoord, maar dat zal deze zomer veranderen. Zijn verbintenis loopt in de zomer van 2023 af en daardoor voelt Feyenoord zich genoodzaakt om na dit seizoen mee te werken aan diens vertrek.

Volgens het Spaanse medium is Sevilla opnieuw in de race voor Senesi. De club ziet in hem de eventuele vervanger van Diego Carlos of Jules Koundé, maar er zijn andere opties. Zijn naam is ook al veelvuldig in verband gebracht met clubs uit de Italiaanse Serie A, waaronder AS Roma en Napoli.

In eerder stadium hoopte Feyenoord nog een contractverlenging tot stand te brengen. Inmiddels lijkt dat plan van tafel, aangezien de focus zich nu toelegt op een transfer in de zomer. Met nog één jaar contract zal daar vermoedelijk niet de absolute hoofdprijs tegenover staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *