Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Monaco-architect ziet Overmars-baan bij Ajax wel zitten’

De 57-jarige Portugees Luis Campos zou een dienstverband bij Ajax wel zien zitten. Hij was in het verleden ook de technische man bij AS Monaco dat toen vreselijk verraste in de Champions League. Ook is hij de ontdekker van wereldster Kylian Mbappé.

Henk Spaan schreef in Het Parool al dat hij in Campos een geschikte opvolger van Overmars zag. En dat hij heeft gehoord dat de Portugees zelf wel oren heeft naar een dienstverband in de Johan Cruijff Arena. Borst deed zaterdag bij het programma De Eretribune van ESPN ook een duit in het zakje door te stellen dat ook hij heeft begrepen dat Campos wel naar Amsterdam wil verkassen.

Een andere naam die wordt genoemd bij Ajax is die van oud-speler Maxwell, maar ook over hem is nog niets concreets. In Nederland wordt de naam van AZ-directeur Max Huiberts genoemd, maar de beleidsbepaler van de Alkmaarders liet weten niet met een overstap bezig te zijn en genoeg uitdagingen te zien in Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *