Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ik vind dat hij uitgroeit tot een sleutelspeler voor PSV’

Trainer Roger Schmidt is lyrisch over zijn speler Mauro Junior. De oefenmeester vindt dat hij zich de laatste weken heeft ontpopt als een sleutelspeler. Hij maakte indruk als linksback, maar speelde zondag tegen Sparta aan de rechterkant.

Met een fenomenale pegel tekende hij voor de gelijkmaker, waarna PSV nog met 1-2 won op Het Kasteel. “Hij draait goed naar zijn linkerbeen, herkent precies het moment waarop dit kan en voert uit wat hij in zijn hoofd heeft”, beschrijft Schmidt in het Eindhovens Dagblad de goal van Mauro.

De trainer van PSV is dolblij met de multifunctionele Braziliaan, die na afloop werd uitgeroepen tot man of the match. “Momenteel vind ik dat hij uitgroeit tot een sleutelspeler voor ons. Hij staat er nu op momenten dat wij het ontzettend hard nodig hebben, want hier winnen bij Sparta was lastig en tegelijkertijd enorm belangrijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *