Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Luis Sinisterra wordt de allerduurste speler van Feyenoord ooit’

Volgens spelersmakelaar Henk Timmer heeft Feyenoord met Luis Sinisterra goud in handen. Hij denkt dan ook dat ze voor hem de hoofdprijs zullen gaan vangen. In 2018 kwam de vleugelaanvaller over van Once Caldas en heeft zich sindsdien uitstekend ontwikkeld in Rotterdam.

“Het grappige is: in principe moest hij weg. Ik weet nog dat Jaap Stam bij Feyenoord kwam en de club wilde van Sinisterra af. Jaap niet. Als je nu kijkt naar zijn ontwikkeling… dat is fantastisch”, reageert Timmer bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie.

“Dit wordt een recordtransfer voor Feyenoord”, vervolgt de oud-international. Het huidige record staat nog steeds op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro naar Liverpool ging. “Daar gaat Sinisterra dik over heen, richting de 25 miljoen. Deze speler heeft alles: snelheid, scorend vermogen, steekpasses en schiet ook nog eens van afstand een balletje binnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *