Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax loopt daardoor 100 miljoen euro mis’

Steeds meer voetballers bij Ajax verlaten de club transfervrije. Dit is de trend die oud-speler Keje Molenaar opmerkt. Hij vindt dit een slechte zaak.

“Dat André Onana, Noussair Mazraoui, Zakaria Labyad en Danilo komende zomer, net zoals Brian Brobbey vorig jaar, uit hun contract lopen, is me een doorn in het oog. Je moet de club ook wat gunnen en niet alleen aan je eigen zakken en die van je zaakwaarnemer denken. Ze hebben allemaal bij Ajax het podium gekregen om zich te profileren”, stelt Molenaar in De Telegraaf.

“Ajax loopt daardoor 100 miljoen euro mis”, vervolgt de oud-voetballer. “Ik vind niet dat dit zo hoort. Het signaal dat Ryan Gravenberch afgeeft dat hij niet gratis vertrekt, vind ik mooi. Hij onderkent dat Ajax hem deels heeft gevormd door de opleiding die hij heeft genoten. En dan moet je iets teruggeven. Anders gaat de club eraan. Een goede transfer heeft Ajax nu eenmaal nodig om aan de top te blijven meedoen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *