Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Overmars spreekt: ‘Wat bij Ajax is gebeurd, zal niet opnieuw gebeuren’

Marc Overmars heeft een maand na zijn vertrek bij Ajax een nieuwe job gevonden. Hij gaat namelijk aan de slag als TD bij het Belgische Royal Antwerp FC. Vandaag werd hij gepresenteerd.

“Ik ben blij dat ik hier ben”, zegt Overmars op de persconferentie. “De familie Gheysens heeft me overtuigd van het project en waar ze naartoe willen met de club. De ambities zijn enorm. Het is een mooie uitdaging en ik zie de groeipotentie van de stad en de club. Voor mij is het een nieuwe periode en een nieuw hoofdstuk. Daar wil ik graag met iedereen goed aan beginnen.”

Overmars vertrok begin februari bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag. Antwrep beschouwt dat echter als een ‘privékwestie’. “Ik wil de Ajax-bladzijde achter mij laten en hier een nieuw hoofdstuk beginnen”, stelt de oud-international. “Mijn vertrek bij Ajax was heel spijtig. Ik moet daar doorheen en weer verder. Dat ga ik nu doen. Wat gebeurd is bij Ajax heeft geen invloed gehad op mijn contractbesprekingen bij Antwerp. Dat is goed afgerond.”

“Wat bij Ajax gebeurd is, zal niet opnieuw gebeuren”, benadrukt Overmars, die een langere ‘afkoelingsperiode’ niet heeft overwogen. “Ik ben 48 jaar….. Ik begin dan ook heel snel en kijk ernaar uit.” De ex-Ajacied tekent voor meerdere jaren op De Bosuil. De huidige nummer drie van de Jupiler Pro League is in handen van de steenrijke Paul Gheysens, die fors investeert in de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *