Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Dick Lukkien in de belangstelling van Heracles Almelo’

Dick Lukkien staat in de belangstelling van Heracles Almelo om daar de nieuwe trainer te worden. Dit weet Voetbal International te melden.

Technisch manager Michel Jansen van zijn huidige werkgever FC Emmen reageert: “Natuurlijk denken we wel na over een situatie waarin Dick vertrekt, maar we gaan er pas rekening mee houden als een club zich bij ons meldt. Dat is nog niet gebeurd.”

Jansen betwijfelt of dat überhaupt zal gaan gebeuren. “We hebben met Dick een heel ervaren trainer. Het heeft onze voorkeur dat hij zijn contract minimaal uitdient. Daarnaast is het ook een optie om met hem te gaan praten over het opnieuw verlengen van de samenwerking.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *