Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Erik ten Hag wil zich versterken met PSV-aanvaller’

De kans is groot dat Erik ten Hag komende zomer aan de slag zal gaan bij Manchester United. Mocht dit daadwerkelijk gaan gebeuren dan heeft de oefenmeester een speler van PSV op het oog.

Volgens Manchester Evening News is een overstap van Cody Gakpo naar Manchester United een reëel scenario. Zijn naam werd afgelopen week nog nadrukkelijk gelinkt aan competitiegenoot Arsenal, dat het Eindhovense transferrecord zou willen verbreken. Het regionale medium denkt dat de bespeler van Old Trafford daar mogelijk voor gaat liggen.

MEN schrijft een mogelijke switch toe aan de mogelijke komst van Ten Hag. Het ligt immers voor de hand dat de Ajax-trainer bij een benoeming in Manchester de selectie naar zijn hand gaat zetten en daarbij ook kijkt naar Nederlandse voetballers om de selectie te versterken. De naam van Gakpo circuleert nadrukkelijk, zeker omdat er in de voorhoede waarschijnlijk één of meerdere vacatures ontstaan.

Het genoemde medium denkt dat Gakpo uitstekend past bij Manchester United. “Op dit moment zijn het rivalen, maar er is weinig twijfel dat Ten Hag onder de indruk is van de vorm van de PSV-aanvoerder. Ten Hag heeft hem dit jaar van dichtbij kunnen volgen en dat maakt het meer dan waarschijnlijk dat hij een grote rol gaat spelen om de 22-jarige naar United te halen”, aldus MEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *