Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mohamed Ihattaren kan debuut maken tegen NAC’

Mohamed Ihattaren kan vanavond zijn rentree gaan maken op de Nederlandse velden. Dit weet het medium Ajax Showtime te melden. De aanvaller zit bij de selectie van Jong Ajax voor het duel met NAC Breda.

Ihattaren speelde op 24 april 2021 zijn laatste wedstrijd in het profvoetbal. Dat was met PSV tegen FC Groningen. Daarna speelde Ihattaren geen wedstrijd meer en was het vooral een kwestie van fit worden. Jong Ajax-trainer John Heitinga vindt hem fit genoeg om eventueel minuten te laten maken tegen NAC.

De afgelopen weken werkte Ihattaren bij Jong Ajax aan zijn terugkeer. Erik ten Hag, trainer van Ajax 1, stelde voor de wedstrijd tegen SC Cambuur dat hij allesbehalve klaar is voor een rentree. Dat liet hij duidelijk blijken door te zeggen dat Ihattaren ‘niet kan rennen’ en daarmee ‘alles ophoudt’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *