Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ricardo Kishna vertrekt bij ADO Den Haag

Ricardo Kishna is bezig aan zijn laatste maanden bij ADO Den Haag. De aanvaller heeft namelijk besloten om zijn aflopende contract niet te gaan verlengen. Hoewel ADO volgens hem nog wilde praten over een contractverlenging. “Er is zoveel gebeurd de laatste anderhalf jaar dat ik niet positief kijk naar een langer verblijf”, laat hij weten aan Omroep West.

De gang van zaken in het Cars Jeans Stadion staat Kishna tegen. “Ik heb geen idee wie technisch het aanspreekpunt is bij ADO. Ook degene die de mededeling deed over het niet verlengen van mijn contract, was niet de persoon die het volgens mij zou moeten doen.”

“Ik heb niet het idee dat de club mij een duidelijk en goed plan kan aanbieden op korte termijn”, vervolgt de aanvaller, die in zijn hele carrière werd achtervolgd door blessureleed. “Een technisch directeur is een deel van de organisatie en daar schort het hier nog wel eens aan. Dat die er niet is, is ook de reden dat ik niet door wil.”

Zijn aanstaande vertrek doet Kishna pijn, ook omdat hij een financieel fors inleverde om terug te kunnen keren. “Puur uit liefde voor de stad en de club. Alleen, als ik zie wat hier de laatste tijd allemaal is gebeurd, dan is het iets te veel geweest. Het plezier om hier te zijn is er vanaf.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *