Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Zlatan Ibrahimovic flirt met terugkeer naar Ajax

Zlatan Ibrahimovic speelt op veertigjarige leeftijd nog altijd in de top bij AC Milan. Hij heeft een terugkeer naar zijn oude club Ajax nog altijd niet uitgesloten. Ook al hij denkt hij niet als speler.

Ibrahimovic zegt in gesprek met Johnny de Mol dat hij met veel plezier terugkijkt op zijn periode bij Ajax. “Ik zal me Amsterdam altijd blijven herinneren vanwege de grote impact die die tijd heeft gehad op mijn loopbaan”, zegt hij bij HLF8. “Ik ben erg blij dat ik de Ajax-school heb gevolgd. Ik ben de speler geworden die ik nu ben omdat ik bij Ajax heb gezeten.”

Een terugkeer in de Johan Cruijff Arena speelt ook wel eens door het hoofd van de Zweed. “Ajax is de club die mij aan de wereld presenteerde en daar ben ik ze dankbaar voor. Waarom zou ik dan niet ooit terugkeren? Ik ben er om dingen terug te geven aan de mensen. Waarschijnlijk ga ik niet terug als speler, want daar zijn ze veel te goed voor. Ze hebben mij niet meer nodig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *