Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Christian Eriksen kan alweer een een volgende stap maken’

Christian Eriksen speelt sinds enkele maanden voor het Engelse Brentford en speelt daar de pannen van het dak. En dat is ook de andere clubs opgevallen uit de Premier League. Ze overwegen deze zomer om voor hem toe te slaan. Everton, West Ham United en Crystal Palace worden genoemd, maar de grote favoriet is op dit moment Newcastle United.

De sinds kort steenrijke Magpies willen Eriksen ‘de nieuwe vlag van het schip maken’. De oliesjeiks van de club zouden ‘bereid zijn om financieel gezien de aanbiedingen van de concurrenten te verpulveren’ voor de oud-speler van Ajax, Tottenham Hotspur en Inter Milan.

Het is nog niet bekend of Eriksen zelf wel weg wil bij Brentford. Omdat de club reeds veilig is (Norwich City, Watford en Burnley lijken te gaan degraderen), zou het ook zomaar kunnen dat hij het liefst nog een jaartje bij de uitgebreide Deense enclave van Brentford blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *