Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Derksen over Kuijt: ‘Onverantwoord met kop vol botox’

Analist Johan Derksen vindt het maar een rare move dat Dirk Kuijt heeft besloten om de ring in te gaan. Hij zal het gaan opnemen tegen een andere bekende Nederlander voor het evenement ‘Hit it’. Dit wordt georganiseerd door Rico Verhoeven.

“Wat Dirk doet is natuurlijk onverantwoord”, begint Derksen bij Vandaag Inside. “Dan spuit je je kop helemaal vol met botox en je laat je kin verbouwen en je nek, en dan ga je kickboksen. Al die hechtingen schieten eruit.”

“Dat is toch ook een wat ziekelijke vorm van aandacht vragen. Dit kun je niet serieus nemen. Hij zal waarschijnlijk tegen een vrouwelijke dwerg boksen ofzo. Hij gaat niet tegen Badr Hari. Het zou misschien leuk zijn tegen zijn ex-vrouw”, besluit Derksen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *