Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Rens van Eijden hangt schoenen aan de wilgen

Rens van Eijden stopt aan het einde van het seizoen als profvoetballer. Dit heeft de 34-jarige mandekker zelf laten weten. Voor hij bij NEC terecht kwam speelde hij bij PSV en Willem ll. Na zeven jaar in Nijmegen volgden twee seizoenen bij AZ, waarna in 2018 een terugkeer bij NEC tot stand kwam. Van Eijden werd in Nijmegen vooral geplaagd door blessures.

“Ik heb prachtige momenten meegemaakt tijdens mijn carrière, waaronder het kampioensjaar met N.E.C. in de Jupiler League, waar we met een recordaantal punten en doelpunten kampioen werden én daarnaast natuurlijk de promotie van het afgelopen jaar”, zegt Van Eijden op de clubsite van NEC. “Het was een voorrecht om deze momenten als aanvoerder van N.E.C. mee te maken. Ik wil de club dan ook bedanken voor de mooie jaren die ik hier heb beleefd. Ik heb hier namelijk niet alleen mooie momenten gekend, maar ook vrienden voor het leven gemaakt.”

“De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om voor het einde van dit seizoen fit te raken. Dat is gelukt. De komende weken staan in het teken van het zo goed mogelijk afronden van dit competitieseizoen. Ik doe er alles aan om hierin nog een bijdrage te kunnen leveren. Ik kijk uit naar het vervolg van mijn carrière. De drang om mezelf verder te ontwikkelen heb ik ook buiten het sportveld. Ook hier blijft voor mij het uitgangspunt om gezamenlijk mooie resultaten neer te zetten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *