Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Peperdure Eden Hazard wil niet vertrekken bij Real Madrid’

Real Madrid wil graag af van de peperdure Eden Hazard maar de speler zelf heeft geen plannen om te vertrekken. Hij wil zich graag nog bewijzen. Hazard werd met grote verwachtingen in huis gehaald, maar kon die door blessures nooit helemaal inlossen. Real Madrid is ook bereid om hem deze zomer te laten gaan, al wil Hazard liever gewoon blijven. “Hij wil de club niet verlaten”, onthult broer Kylian Hazard bij RTBF.

“Hij heeft het gevoel dat hij niet heeft kunnen tonen wat hij echt waard is. Dat heeft hij bij elke club waar hij voor speelde al kunnen doen, behalve Real Madrid. Hij wil dan ook niet vertrekken en ik denk ook niet dat hij zal vertrekken”, klinkt het.

Toch beseft Kylian, die zelf ook profvoetballer is, ook dat er iets moet veranderen voor zijn broer. “Als de voorzitter wil dat hij vertrekt, weet hij ook dat het misschien best is om een andere club te zoeken. Ik kan je wel één ding verzekeren: hij zal er alles aan doen om te bewijzen dat hij de beste speler bij Real Madrid is.”

Hazard kwam tot dusver nog maar 65 keer uit voor Real Madrid. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en tien assists.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *