Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot wel degelijk bereid om te luisteren naar Ajax’

Arne Slot zou wel degelijk openstaan om zijn loopbaan te vervolgen bij Ajax. Hier maakt analist Hans Kraay Junior melding van in het programma ‘Goedemorgen Bekerfinale’.

Slot verklaarde al meermaals dat hij klaar is met de constante Ajax-vragen, maar een duidelijke ‘nee’ ontbreekt nog altijd. “Als ik Feyenoord-supporter was, dan zou ik me zorgen gaan maken”, reageert Kraay in Goedemorgen Bekerfinale op ESPN. “Slot zegt namelijk niet dat hij absoluut niet naar Ajax gaat. Hij moet zeggen: ‘Ik blijf honderd procent zeker bij Feyenoord’.”

Aad de Mos denkt dat de Feyenoord-trainer er niet verstandig aan doet om voor deze beladen overstap te maken. “Ik zou het erg onverstandig vinden als Slot naar Ajax zou gaan. Hij is een vakman en moet bij Feyenoord netjes zijn karwei afmaken. Na het aflopen van zijn contract, dan kan hij wel zien wat hij doet. Slot kan zijn spelers niet in de steek laten, ik zou het echt niet doen.”

Volgens De Telegraaf is Slot inderdaad geïnteresseerd in Ajax. “Ja, natuurlijk wil die naar Ajax. Iedereen wil Ajax”, oordeelde Valentijn Driessen in de podcast van zijn krant. Mike Verweij: “Als er inderdaad een bod komt en Feyenoord vindt het beter om hem te verkopen, dan denk ik dat hij heel graag naar Ajax wil.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *