Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord in een volle Kuip tegen Olympique Marseille

Feyenoord zal in de halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille ‘gewoon’ kunnen aantreden in een volle Kuip. De UEFA heeft dit namelijk besloten.

Er werd door de Europese voetbalbond nog onderzoek gedaan naar de incidenten tijdens de thuiswedstrijd tegen Slavia Praag (2-2) in de kwartfinales en de vrees bestond dat dat Feyenoord een thuiswedstrijd zonder publiek op zou leveren. Die vrees is waarschijnlijk ongegrond, want 1908 schrijft dat de UEFA daar niet toe besloten heeft.

De Kuip mag dus gewoon vol in de thuiswedstrijd tegen Marseille, maar wel zal de Stadionclub boetes moeten betalen. Deze zullen uitgedeeld worden voor misdragingen van het team en de staf in de rust, voor het afsteken van vuurwerk, voor het gooien van voorwerpen op het veld en voor het blokkeren van de nooduitgangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *