Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Sebastien Haller in beeld bij Bayern Munchen’

Bayern Munchen ziet in Sebastien Haller en goede opvolger van Robert Lewandowski. Volgens BILD is hij hiervoor één van de belangrijkste kandidaten.

In de BILD-podcast Stammplatz onthult de doorgaans betrouwbare journalist Christian Falk dat Bayern Haller in het vizier heeft. “Ik heb gehoord dat Bayern al heeft aangeklopt bij zijn zaakwaarnemer. Als Lewandowski vertrekt, is hij een goede opvolger.” De Ivoriaan zou betaalbaar zijn voor Der Rekordmeister. Aan Haller hangt een prijskaartje van ongeveer veertig miljoen euro.

Haller kan in navolging van Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch de derde Ajacied worden die naar Bayern München verkast. De rechtsback van Ajax is naar verluidt al rond met de kersvers landskampioen. Bayern en Ajax zijn omtrent Gravenberch nog in conclaaf over de te betalen transfersom. Volgens de laatste berichtgeving wil de Duitse topclub niet verder gaan dan een totaalbedrag van 23 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *