Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zweedse middenvelder Williot Swedberg in beeld bij PSV’

PSV is geinteresseerd in de Zweedse middenvelder Williot Swedberg. Hier maakt het medium Expressen melding van. Hij speelt in eigen land voor Hammarby.

PSV heeft scouts richting Zweden gestuurd om Swedberg te bekijken. Hij is het seizoen in Zweden uitstekend begonnen door in vijf wedstrijden vijf doelpunten te maken. Bij Hammarby heeft hij nog een contract tot de zomer van 2024.

PSV is niet de enige met belangstelling voor de jeugdinternational. Swedberg zou ook in beeld zijn bij Club Brugge en Augsburg, terwijl hij in februari nog op weg leek naar Lokomotiv Moskou voor een transfersom van ruim 4 miljoen euro. De transfer ketste echter af omdat de papieren te laat werden ingediend en de transferperiode in Rusland daarna gesloten was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *