Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Alfred Schreuder nieuwe trainer van Ajax’

Ajax zal waarschijnlijk voor Alfred Schreuder kiezen als nieuwe trainer. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden van De Telegraaf.

Verweij benadrukt dat er nog geen grote ontwikkelingen zijn. “De enige ontwikkeling is dat het oorverdovend stil is”, reageert de journalist in de podcast. “Achter de schermen werken ze daar heel hard aan. Ze nemen de tijd, ook omdat ze nog wel heel even de tijd hebben, al moeten ze daar niet al te lang mee wachten.”

“Maar Schreuder staat er gewoon heel goed op”, weet Verweij. “Dat is ook wel de voornaamste kandidaat op dit moment. Ze praten ook wel met anderen, want je moet toch een breed beeld hebben en ook voor de toekomst. Uiteindelijk denk ik dat ze bij Schreuder uitkomen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *