Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Inter en Juventus strijden om Marcos Senesi’

Marcos Senesi staat voor een zomerse droomtransfer. Want volgens de journalist Ekrem Konur zijn Inter en Juventus in de race voor de mandekker van Feyenoord.

Senesi is al jarenlang een zekerheidje in de basisformatie van Feyenoord, maar de kans is groot dat de samenwerking na dit seizoen ten einde komt. Zijn verbintenis loopt in de zomer van volgend jaar af en van verlenging lijkt geen sprake. De Eredivisie-topclub moet dan ook cashen nu het nog kan.

In de voorgaande transferwindows bleef een transfer uit, maar dat is deze zomer mogelijk een ander verhaal. De Serie A-topclubs Internazionale en Juventus zouden de Feyenoorder serieus in de gaten houden als we journalist Konur mogen geloven.

Senesi staat er al langer goed op in Italië. Eerder werden ook AC Milan, AS Roma en Napoli al genoemd als opties voor de Feyenoord-verdediger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *