Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Transfer Steven Bergwijn naar Ajax een kwestie van tijd’

Ajax is Steven Bergwijn nog altijd niet vergeten. Afgelopen winter ketste een overgang nog af maar clubwatcher Mike Verweij verwacht dat het slechts een kwestie van tijd is alvorens de transfer rond komt.

Doordat de transfer afketste had Ajax geen alternatief meer in huis voor Antony. Sinds de Braziliaan is uitgeschakeld loopt het voorin een stuk minder soepel bij Ajax en Verweij stelt dan ook dat, als Ajax geen kampioen wordt, het afketsen van de transfer van Bergwijn daar zeker een rol in heeft gespeeld. “Als Ajax kampioen wordt, is het allemaal goed gekomen. Komt het niet goed, dan hebben ze toch misschien de verkeerde beslissing genomen.”

De clubwatcher verwacht echter dat het komende zomer alsnog tot een transfer komt, ook omdat Bergwijn bij Spurs weer uit beeld is geraakt en zelf ook wel oren heeft naar een overstap naar Ajax. “Die deur is nooit dicht geweest. Er is afgelopen winterperiode gesproken en sindsdien is er altijd een beetje feeling gehouden met die jongen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *