Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ruud van Nistelrooy neemt vier talenten mee naar hoofdmacht van PSV’

Ruud van Nistelrooy sloot gisteren met Jong PSV zijn seizoen in de KKD af. Volgend seizoen staat hij aan het roer bij het eerste en de verwachting is dat hij een viertal spelers uit Jong PSV zal promoveren naar de grote jongens.

Dit weet clubwatcher Rik Elfrink te melden. Het gaat om Johan Bakayoko, Fredrik Oppegard, Ismael Saibari en Kjell Peersman. “Voor anderen blijft de deur uiteraard open”, schrijft de journalist van het Eindhovens Dagblad op Twitter.

Het is gebruikelijk dat talenten van een profclub in de zomerse oefencampagne een kans krijgen in de A-selectie. Vier spelers mogen dus sowieso aansluiten, maar Van Nistelrooy zal vermoedelijk meer spelers de kans geven om zich te bewijzen.

Jong PSV bleef vrijdagavond tegen FC Dordrecht steken op een 1-1 gelijkspel. Het team van Van Nistelrooy sluit met 44 punten af op plek twaalf van de Keuken Kampioen Divisie. Vorig seizoen eindigden de Eindhovense talenten op veertig punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *