Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Memphis Depay vertrekt bij FC Barcelona’

Memphis Depay is bezig aan zijn laatste maanden als speler van FC Barcelona. Beide partijen zouden tot deze conclusie zijn gekomen. Hier maakt het medium SPORT te melden.

Memphis werd vorig jaar zomer door Ronald Koeman naar FC Barcelona gehaald. Onder zijn landgenoot beleefde de Oranje-international een droomstart, maar na de trainerswissel werd zijn rol geleidelijk beperkt. Zo werd de aanvaller geteisterd door verschillende blessures en in januari besloot de club bovendien een blik nieuwkomers open te trekken.

Het contract van Memphis loopt medio 2023 af. Gezien zijn contractduur en grillige prestaties heeft FC Barcelona kenbaar gemaakt dat het de Oranje-international deze zomer wenst te verkopen. De club kampt nog altijd met financiële problemen, waardoor een transfer van de Nederlander erg gunstig zou zijn.

Naar verluidt ziet Memphis een transfer zelf ook wel zitten. Zijn droomhuwelijk lijkt na één seizoen voorbij te zijn, maar hij realiseert zich terdege dat hij wekelijks moet spelen om in topvorm aan het WK in Qatar te verschijnen. Om die reden zou hij zich hebben neergelegd bij een transfer, mits de voorwaarden naar wens zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *