Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord aast op aanvaller Tokmac Chol Nguen’

De kans is groot dat Feyenoord deze zomer afscheid zal moeten nemen van vleugelaanvaller Luis Sinisterra, en daarom orienteren de Rotterdammers zich alvast op een vervanger. En daarvoor hebben ze de Noorse aanvaller Tokmac Chol Nguen op het oog.

Sinisterra is bezig aan een indrukwekkend seizoen, staat over twee weken met Feyenoord in de finale van de Conference League en heeft zich nadrukkelijk in de kijker gespeeld bij buitenlandse clubs. Op het Rotterdamse lijstje met mogelijke vervangers staat de naam van Nguen, klinkt het.

Nguen is een in Kenia geboren Noorse vleugelaanvaller, die dit seizoen imponeert bij de Hongaarse topclub Ferencváros. Hij beschikt over een aflopend contract. Er zouden gesprekken met Feyenoord zijn geweest, maar van een concrete aanbieding is nog niet op onderhandelingstafel verschenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *