Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Stijn Schaars maakt mooie promotie binnen PSV

Voormalig voetballer Stijn Schaars neemt volgend seizoen de onder 16 onder zijn hoede bij PSV. Hij is al een poos jeugdtrainer bij de Eindhovenaren sinds hij stopte als speler bij SC Heerenveen. Al tijdens zijn loopbaan werd hij gezien als ‘een oefenmeester in de dop’. Deze zomer krijgt hij dus de kans om zich weer op een hoger niveau te bewijzen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft over diens promotie: “Schaars heeft nog geen diploma als coach betaald voetbal, maar heeft eerder al aangegeven ambities te hebben in het trainersvak. Hij was dit seizoen assistent-coach bij PSV onder 18.”

Bij PSV vinden deze zomer verschillende mutaties plaats binnen de verschillende teams. Ruud van Nistelrooy volgt Roger Schmidt op als hoofdtrainer van de A-selectie, waar Adil Ramzi de leiding krijgt over Jong PSV. Theo Lucius blijft verantwoordelijk voor het Onder 17-team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *