Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Union Berlin wil zich versterken met Danilho Doekhi’

Vitesse-mandekker Danilho Doekhi heeft zich in de belangstelling gespeeld van Union Berlin. Dit weet De Telegraaf te melden. Hij beschikt over een aflopend contract en gaf in eerder stadium al aan klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Daar wil Union van profiteren door hem transfervrij binnen te hengelen. Zo wordt onder meer het Schotse Rangers FC afgetroefd.

De 23-jarige Doekhi werd begin dit kalenderjaar ook gelinkt aan andere clubs. Zo zouden PSV, Genoa, Napoli en Dinamo Zagbreb ook interesse hebben. De keuze lijkt echter te gaan vallen op Union, dat zich dit weekend kan verzekeren van een avontuur in Europa. Een overwinning op VfL Bochum bezorgt de Berlijners minimaal een ticket voor deelname aan de Conference League.

Doekhi begon zijn loopbaan bij Excelsior, maar trok vervolgens al snel naar Ajax. In Amsterdam bleef een doorbraak uit en de geboren Rotterdammer speelde de afgelopen vier seizoenen bij Vitesse. Met die club richt hij zich nu nog op de play-offs voor Europees voetbal. Bij Union kan hij na de zomer ploeggenoot worden van Sheraldo Becker en Rick van Drongelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *