Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Als Justin Bijlow fit is, meteen opstellen in Tirana’

Op 25 mei speelt Feyenoord in de finale van de Conference League tegen het Italiaanse AS Roma. En als Justin Bijlow dan speelklaar is voor de Rotterdammers dan zou hij in de ogen van Willem van Hanegem direct moeten worden opgesteld.

Van Hanegem zag zijn ploeg in de laatste wedstrijd van het Eredivisie-seizoen een 1-2 nederlaag slikken tegen FC Twente. ‘De laatste wedstrijd voor de finale, dan kan het zijn dat de spelers er in de competitie niet helemaal bij zijn. Geen probleem, maar ik denk toch dat de keeper met een klotegevoel dat veld is afgestapt. Ofir Marciano liet het bepaald niet zien en dan kunnen het voor hem echt tien lange dagen tot de finale worden’, schrijft hij in zijn column van het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem vindt daarom dat Marciano, mits het mogelijk is, plaats moet maken onder de lat. ‘Als Justin Bijlow er daadwerkelijk in slaagt om volledig mee te trainen, dan zou ik hem gewoon meteen weer opstellen in Tirana. Waarom niet? Als je het geen optie vindt, laat hem dan rustig aan doen en zich helemaal richten op de nieuwe competitie.’

Bijlow leek dit seizoen niet meer in actie te komen, maar kan op 25 mei mogelijk toch zijn rentree maken. In Tirana wacht de ontmoeting met het Italiaanse AS Roma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *