Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV bereidt om ‘soepeltjes’ mee te werken aan transfer’

PSV is deze zomer bereidt om ‘soepeltjes’ mee te werken aan een transfer van Derrick Luckassen. Onder de juiste voorwaarden zullen de Eindhovenaren akkoord gaan. Momenteel speelt hij op huurbasis voor het Turkse Fatih Karagümrük.

Luckassen speelt de laatste tijd alles in Turkije en dus wil zijn huidige werkgever hem graag definitief aan boord halen. Vanwege een in 2023 aflopend contract lijkt PSV geen hoge transfersom tegemoet te kunnen zien. “Als hij bij een club in de Eredivisie wil tekenen, kan PSV zich eventueel wel op een ander standpunt stellen”, zo stelt het Eindhovens Dagblad.

Luckassen ambieert nog altijd om zich te bewijzen op een hoog niveau. Volgens zijn zaakwaarnemer Ugur Zevfi is hij al in gesprek met clubs over een nieuw avontuur. Fatih Karagümrük is daarbij dus een van de mogelijkheden voor het nieuwe seizoen.

In de zomer van 2017 maakte Luckassen de overstap van AZ naar PSV. In Eindhoven wist de verdediger geen vaste basisplaats af te dwingen. De laatste jaren werd hij al uitgeleend aan verschillende clubs, waaronder Hertha BSC en Anderlecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *