Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Liverpool, Newcastle en United melden zich voor Antony’

Drie clubs uit de Premier League hebben zich gemeld voor Ajax-uitblinker Antony. Het gaat om Liverpool, Newcastle United en Manchester United. Hier maakt het medium UOL Esporte melding van.

Volgens het Braziliaanse medium wil Antony graag naar Engeland vertrekken. Alle drie de clubs hebben de rechtsbuiten inmiddels benaderd. Wel genieten topclubs Liverpool en United zijn voorkeur. The Mancunians hebben het voordeel dat Antony bij Ajax goed samenwerkte met Erik ten Hag, de nieuwe manager op Old Trafford. The Reds zitten wel al langer achter hem aan, maar willen eerst duidelijkheid over de toekomst van Mohamed Salah.

Ondanks de interesse zijn er nog geen concrete aanbiedingen binnen gekomen bij Ajax. De Amsterdammers zullen de hoofdprijs vragen, aangezien de dribbelaar nog tot medio 2025 vastligt. Naar verwachting moet Antony zeker vijftig tot zestig miljoen euro opleveren. Zijn oude club São Paulo profiteert ook mee. Die club heeft recht op twintig procent van het bedrag boven de zestien miljoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *