Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Definitief contracteren van Dessers kan een probleem gaan worden’

Het zal voor Feyenoord moeilijk gaan worden om spits Cyriel Dessers deze zomer definitief over te nemen van KRC Genk. Hier maakt TD Frank Arnesen melding van in een gesprek met Voetbal International.

Hij is vanwege een clausule voor 4 miljoen euro definitief over te nemen, maar ook met Dessers zelf zal onderhandeld moeten worden over een contract.

Gesprekken over een eventuele verbintenis werden bij het rondkomen van de huurdeal niet gevoerd. “Doordat zijn transfer echt pas enkele minuten voor het sluiten van de transferdeadline tot stand kwam, was daar geen tijd meer voor”, zo geeft hij aan. “Hij zat al in Madrid, zou bij Léganes gaan tekenen, toen ik zijn agent aan de lijn kreeg.”

Arnesen gaat verder: “Onze huisjurist Joris van Benthem is toen als een raket aan het werk gegaan om alle formaliteiten op tijd rond te breien. Om vijf voor twaalf was alles rond, maar met Cyriel konden we geen afspraken meer maken over een eventueel toekomstig contract.”

Feyenoord zal na de Conference League finale in gesprek gaan met Dessers om te kijken of een definitieve transfer mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *