Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Rafael van der Vaart degradeert met Esbjerg naar derde niveau

Rafael van der Vaart is gisteren door een nieuwe nederlaag met zijn club Esbjerg gedegradeerd naar het derde niveau in Denemarken.

Van der Vaart zag hoe zijn elftal binnen een kwartier wel op 2-0 voorsprong kwam via Emil Holten en Mads Larsen, maar de overwinning werd in het restant van het duel volledig uit handen gegeven. Henrik Meister was namens de bezoekers vlak voor tijd verantwoordelijk voor de 2-3.

Esbjerg degradeert door de nederlaag voor het eerst in 28 jaar. Nummer vier Vendsyssel FF is met twee duels te spelen en een achterstand van acht punt niet meer te achterhalen in de degradatiepoule. Esbjerg kende dit seizoen roerige maanden Eerst zette de club Peter Hyballa en Roland Vrabeec op straat om het seizoen uiteindelijk af te maken met het duo Van der Vaart en Michael Kryger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *